compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Itzhak

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Itzhak

Itzhak Perlman (Zichzelf)

Itzhak Perlman (Zichzelf)

Delen op facebook
Itzhak
Nederlandse première: 10-10-2019
Israël, Verenigde Staten, 2017, 82 min,

Itzhak vertelt het verhaal over het leven en de muziek van Itzhak Perlman, alom beschouwd als de grootste nog levende violist, die samenwerkt(e) met vele andere grootheden.

Itzhak trailer en bijzonderheden

Itzhak heeft thema muziek gemaakt voor verschillende films waaronder Schindler's List (1993).

Trailer van ItzhakBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Itzhakhttps://i1.ytimg.com/vi/IFcsotHfpnM/hqdefault.jpg2019-08-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Itzhak Perlman en Toby Perlman zijn als zichzelf in de film te zien.

Itzhak - Bioscopen, Tijden & Tickets

Itzhak in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Itzhak zien? Koop of huur de film hier:Een kijkje in het leven, werk en religieus erfgoed van violist Itzhak Perlman.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Itzhak vertelt het buitengewone verhaal over het leven en de muziek van Itzhak Perlman, alom beschouwd als de grootste nog levende violist.

De voor een Grammy Award 2019 (Best Music Film) genomineerde film Itzhak vertelt het buitengewone verhaal over het leven en de muziek van Itzhak Perlman, alom beschouwd als de grootste nog levende violist, die samenwerkt(e) met vele andere grootheden en mede verantwoordelijk was voor de gelauwerde soundtracks van o.a. Schindlers List en Memoirs of a Geisha. Deze onthullende documentaire onderzoekt de manieren waarop Perlman's passie voor muziek hem in staat stelde om zich -ondanks uitdagende omstandigheden- persoonlijk te ontwikkelen, waardoor een genuanceerd portret ontstaat van een man wiens opmerkelijke overlevingsdrang nooit ver verwijderd is van zijn enorme vrijgevigheid en humor.?Regisseur Alison Chernick kreeg uitgebreid toegang tot Perlman en zijn omgeving. In Itzhak horen we het verhaal van obstakels en overleving, we volgen het pad van het Joodse volk vanuit de chaos binnen Europa naar de belofte van Israël, we zien de geborgenheid van het thuisfront en zien hoe humor en talent combineren met discipline en ambitie.

Productiemaatschappij: American Masters Pictures

Cast & Regisseur

George W. Bush

Zichzelf (archive footage) (uncredited)
Alan Alda

Zichzelf
Barbra Streisand

Zichzelf (archive footage) (uncredited)
Barack Obama

Zichzelf (archive footage) (uncredited)
Itzhak