compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Japanese Story

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Een Australische geologe krijgt een verhouding met een Japanse zakenman. De verlatenheid van de Australische woestijn draagt eraan bij dat ze na de reis niet meer terug kunnen naar hun oude leventjes.
Delen op facebook
Japanese Story
Nederlandse première: 21-7-2005
Australië, 2003, 110 min,

bijzonderheden

De film won niet alleen de AFI (Australian Film Institute) Award als beste film van 2003, maar ook dezelfde onderscheiding in zeven andere categorieën: regie, scenario, camera, montage, geluid, muziek en actrice (Toni Collette). Toch was de film, na de succesvolle wereldpremière in mei 2003 in Cannes en een meer dan bevredigend roulement in Australië, alleen in Spanje en de Verenigde Staten in de bioscoop te zien.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sue Brooks regisseerde ook "The Drover's Wife" (1984), "An Ordinary Woman" (1988) en "Road to Nhill" (1997). Actrice Toni Collette brak door als Muriel in Muriel's Wedding (1994) en was ook te zien in Emma (1996), Velvet Goldmine (1998), Shaft (2000) en The Hours (2002).

Japanese Story - Bioscopen, Tijden & Tickets

Japanese Story in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Japanese Story zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een geologe krijgt een verhouding met een Japanse zakenman. De verlatenheid van de Australische woestijn draagt eraan bij dat ze na de reis niet meer terug kunnen naar hun oude leventjes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Gecko Films Pty. Ltd.

Cast & Regisseur