compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles)

Delen op facebook
Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles)
Nederlandse première: 10-12-2020
Nederland, 2020, 100 min,

In Kom hier dat ik u kus komt de moeder van de negenjarige Mona om bij een auto-ongeluk. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie en Mona moet haar best doen om dit nieuwe gezin niet uit elkaar te drijven. Dit gedrag zet zich door in haar latere volwassen leven, ze komt steeds eigengereide mensen tegen en het wordt voor haar steeds moeilijker om iedereen het naar de zin te maken. Zij worstelt onder tussen met haar eigen geluksgevoel.

Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Naar het roman van Griet op de Beeck.

Titel van de film slaat op hoe Mona in het leven is gaan staan, zij moet steeds als eerste een stap doen, zijn moet zich schikken, zodat anderen kunnen schitteren: zichzelf wegcijferen voor het groter geheel.

Trailer van Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/ja3DyGoch38/hqdefault.jpg2020-12-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van de regisseurs Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden werkten eerder samen aan de succesvolle documentaire Ne me quitte pas (2013). Van Koevorden is ook de cameraman bij deze film.
Tanya Zabarylo studeerde in 2007 af aan de Toneelacademie Maastricht, daarna was ze op de planken en op tv actief zowel in België als in Nederland, ze was eerder te zien in de film Allemaal Familie (2017).

Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Mona heeft als kind geleerd om het iedereen naar de zin te maken. Dat lukt haar als volwassene steeds moeilijker en hoe wordt zij zelf gelukkig?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Productiemaatschappij: Submarine Film

Nieuws over Kom Hier Dat Ik U Kus (EN subt..