compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > L'apparition

L'apparition

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis

Pitch van L'apparition
Delen op facebook
L'apparition
Nederlandse première: 26-7-2018
Frankrijk, 2018, 140 min,
Als een 18-jarig meisje in een Frans dorpje beweert dat ze Maria heeft gezien, stromen de pelgrims toe. In opdracht van het Vaticaan gaat de sceptische journalist Jacques op onderzoek uit.
trailer en bijzonderheden over L'apparition
De film speelt zich af in de Franse Alpen. In het Alpendorpje La Salette zou in 1846 Maria daadwerkelijk verschenen zijn aan twee herderskinderen. De Katholieke Kerk erkent deze verschijning.
Aanloop van L'apparition
Regisseur Xavier Giannoli maakte eerder Marguerite (2015). Hoofdrolspeler Vincent Lindon speelde eerder in La loi du marché (2015), La Haine (1995) en Journal d'une femme de chambre (2015).
BioscoopAgenda van L'apparition

L'apparition in de bioscoop

Wil je L'apparition zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als een 18-jarig meisje in een Frans bergdorp beweert dat Maria aan haar verschenen is, gaat de sceptische journalist Jacques in opdracht van het Vaticaan op onderzoek uit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Op een dag krijgt verslaggever Jacques een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een Frans dorp beweert een 18-jarig meisje een verschijning van de Maagd Maria te hebben gezien. Het gerucht verspreidt zich snel, waardoor duizenden pelgrims richting de plaats van het fenomeen trekken. Jacques, die weinig met religie heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie en zo licht te werpen op deze bijzondere gebeurtenissen.