compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

L'apparition

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van L'apparition

Delen op facebook
L'apparition
Nederlandse première: 26-7-2018
Frankrijk, 2018, 140 min,

Als een 18-jarig meisje in een Frans dorpje beweert dat ze Maria heeft gezien, stromen de pelgrims toe. In opdracht van het Vaticaan gaat de sceptische journalist Jacques op onderzoek uit.

Bekijk bij:

Cinemember

L'apparition trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in de Franse Alpen. In het Alpendorpje La Salette zou in 1846 Maria daadwerkelijk verschenen zijn aan twee herderskinderen. De Katholieke Kerk erkent deze verschijning.

Trailer van L'apparitionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film L'apparitionhttps://i1.ytimg.com/vi/pR028vPrCp0/hqdefault.jpg2018-05-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Xavier Giannoli maakte eerder Marguerite (2015). Hoofdrolspeler Vincent Lindon speelde eerder in La loi du marché (2015), La Haine (1995) en Journal d'une femme de chambre (2015).

L'apparition - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'apparition in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je L'apparition zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Als een 18-jarig meisje in een Frans bergdorp beweert dat Maria aan haar verschenen is, gaat de sceptische journalist Jacques in opdracht van het Vaticaan op onderzoek uit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Op een dag krijgt verslaggever Jacques een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een Frans dorp beweert een 18-jarig meisje een verschijning van de Maagd Maria te hebben gezien. Het gerucht verspreidt zich snel, waardoor duizenden pelgrims richting de plaats van het fenomeen trekken. Jacques, die weinig met religie heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie en zo licht te werpen op deze bijzondere gebeurtenissen.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre National de la Cinématographie (CNC) (part, Ciné+ (participation), Cinémage 12 (in association with), COF, Curiosa Films, France Télévisions (participation), Gabriel (co-production), Imaginarium Films, La Banque Postale Image 10 (in association with), La Cinéfacture (co-production), Memento Films Production (co-production), Proximus (co-production), Région Ile-de-France (support), Sofica Manon 7 (in association with)

Cast & Regisseur

Vincent Lindon

Jacques Mayano
Patrick d'Assumçao

Père Borrodine
Elina Löwensohn

Docteur de Villeneuve
Anatole Taubman

Anton Meyer