compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

La dea fortuna (EN subtitles)

**1/200
Waardering: 2.8/5

The Goddess of Fortune

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van La dea fortuna (EN subtitles)

La dea fortuna (EN subtitles) filmstill

La dea fortuna (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
La dea fortuna (EN subtitles)
Nederlandse première: 10-6-2021
Italië, 2019, 114 min,

In La dea fortuna krijgt het uitgebuste paar Alessandro en Arturo bezoek van een oude vriendin Annamaria en vraagt om voor haar kinderen te zorgen. Maar het paar denkt juist aan uit elkaar gaan, maar ineens gaan de ontwikkelingen anders dan zij hadden voorzien.

La dea fortuna (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film sleepte meerdere filmprijzen in de wacht waaronder Beste Film tijdens het Italian Film Festival USA 2020.

Trailer van La dea fortuna (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film La dea fortuna (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/9jDIBX5JgNY/hqdefault.jpg2021-06-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Turkse regisseur Ferzan Ozpetek maakte eerder Mine vaganti (2010), La Finestra di Fronte (2003) en Le Fate Ignoranti (2001).
Stefano Accorsi speelde eerder in A casa tutti bene (2018), Tous les soleils (2011) en Le Fate Ignoranti (2001).
Edoardo Leo is bekend van La dea fortuna (2019), Che vuoi che sia (2016) en Noi e la Giulia (2015).
De vaak gelauwerde actrice Jasmine Trinca maakte eerder naam met Fortunata (2017), The Gunman (2015) en La Stanza del Figlio (2001).

La dea fortuna (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

La dea fortuna (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La dea fortuna (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Wanneer Annamaria, een oude vriend van Alessandro en Arturo, het paar vraagt om voor haar kinderen te zorgen, bereikt de relatie tussen de twee mannen een punt dat er geen weg meer terug is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Alessandro en Arturo staan op het punt na 15 jaar hun relatie te stoppen, maar dan krijgen ze tijdelijk de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen van een zieke vriendin wat hun leven compleet op de kop zet.

Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen. De passie is uit de relatie geraakt en ze praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan op een dag staat hun vriendin Annamaria voor de deur. Ze moet een paar dagen naar het ziekenhuis en vraagt of ze op haar kinderen willen passen. De komst van de twee verstoort hun dagelijkse ritme, maar de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven..

Productiemaatschappij: Faros Film, R&C Produzioni, Warner Bros.

Cast & Regisseur