compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Marry Me

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Marry Me

Jennifer Lopez (Kat Valdez) en Owen Wilson (Charlie Gilbert)

Jennifer Lopez (Kat Valdez) en Owen Wilson (Charlie Gilbert)

Delen op facebook
Marry Me
Nederlandse première: 10-2-2022
Verenigde Staten, 2021, 113 min,

In Marry Me mondt een live pop-huwelijkcremenie uit in een vernedering van superster Kat Valdez. In een desperate actie besluit ze te trouwen met een vreemde in het publiek, wiskundeleraar Charlie die meer als begeleider van zijn dochter is bij het concert. Deze stunt krijgt een staartje wanneer blijkt dat de vreemde een verfrissende kijk heeft op het leven, net wat Kat nodig heeft.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Marry Me trailer en bijzonderheden

Speelfilmdebuut van de Colombianse Latin music-ster Maluma, die eerder in 2016 de hit Chantaje scoorde samen met Colombiaanse superster Shakira, de nummer Medellin met jaren '89 en '90 superster Madonna, op de remix Hawai samen met Canadese superster Weekend, waardoor het titelnummer van de film een onvermijdelijke duet is van Jennifer Lopez en Maluma.

Trailer van Marry MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marry Mehttps://i1.ytimg.com/vi/5GsY0H6Ytl8/hqdefault.jpg2021-11-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Kat Coiro maakte eerder A Case of You (2013) en L!fe Happens (2011).
Jennifer Lopez en Owen Wilson speelden eerder samen in de film Anaconda (1997).
Maluma was eerder te horen als stem van het personage Mariano in Encanto (2021).

Marry Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marry Me in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Marry Me zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Tijdens een vernederende live-situatie besluit superster Kat te trouwen in een desperate actie met een vreemde in het publiek van haar concert. Er ontstaat iets bijzonders tussen de twee,Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over roem, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over roem, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film. Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song Marry Me steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden. Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achterkomt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek. Als datgene waar je bekend mee bent je teleurstelt, dan is misschien het onbekende wel de oplossing, en dus maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuis voelen?

Productiemaatschappij: Kung Fu Monkey Productions, Nuyorican Productions, Perfect World Pictures, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Owen Wilson

Charlie Gilbert
Jennifer Lopez

Kat Valdez
Maluma

Bastian
Marshall Axt

Airport Traveler
Sarah Silverman

Parker Debbs
Kat Coiro

Regisseur
Marry Me poster