compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 9-5 t/m 15-5
Film van de week!
MENU

Mothers' Instinct

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Mothers' Instinct

Delen op facebook
Mothers' Instinct
Nederlandse première: 9-5-2024
Verenigde Staten, 2024, 94 min,

In Mothers' Instinct wordt de zusterband tussen Alice en Celine - die een een traditionele levensstijl leiden met succesvolle echtgenoten en zonen van dezelfde leeftijd - danig op de proef gesteld na een tragisch ongeluk. De band tussen de buurvrouwen wordt geleidelijk ondermijnd door schuldgevoelens en paranoia en een aangrijpende wilsstrijd ontwikkelt zich, waardoor de donkere kant van moederliefde aan het licht komt.

Mothers' Instinct trailer en bijzonderheden

Verfilming van de roman “Derrière la haine” van de Belgische schrijfster Barbara Abel en een remake van de verfilming van het boek door Olivier Masset-Depasse met zijn speelfilm Duelles (2018), werd de veelgeprezen film gevierd van de Belgische Filmacademie, die negen recordbrekende Magritte Awards won, waaronder die voor Beste Film en
Beste regisseur.

Trailer van Mothers' InstinctBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mothers' Instincthttps://i1.ytimg.com/vi/LA0cI15NBAI/hqdefault.jpg2024-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Benoît Delhomme, die naam heeft gemaakt als cameraman van Minamata (2020), The Theory of Everything (2014), Shanghai (2010), The Boy in the Striped Pyjamas (2008), 1408 (2007) en The Proposition (2005).

Jessica Chastain was eerder gecast in Armageddon Time (2022), The Forgiven (2021), Ava (2020), It Chapter Two (2019), Molly's Game (2017), Interstellar en Zero Dark Thirty (2012).

Anne Hathaway was onder meer te zien in Armageddon Time (2022), The Hustle (2019), Interstellar (2014) en The Devil Wears Prada (2006).

Mothers' Instinct - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mothers' Instinct in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Het is begin jaren zestig, en beste vriendinnen en buren Alice (Jessica Chastain) en Celine (Anne Hathaway) leven een idyllische levensstijl met verzorgde gazons, succesvolle echtgenoten en zoontjes van dezelfde leeftijd. Na een tragisch ongeluk wordt hun perfecte leven abrupt verstoord. Schuldgevoelens, achterdocht en paranoia ontwrichten de zussenband en er ontstaat een psychologische wilsstrijd waarin hun moederinstinct zich van haar meest duistere kant laat zien. Benoît Delhomme maakt zijn regiedebuut met de psychologische thriller Mothers’ Instinct, een Amerikaanse remake van de Belgische film Duelles. Het originele script werd losjes gebaseerd op de roman 'Behind the Hatred’ (Derrière la haine) uit 2012, van Barbara Abel.

Productiemaatschappij: Anton, Freckle Films, Mosaic, Versus Production, Wheelhouse Productions