compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ocean's 8

Ocean's 8

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

komedie, misdaad

Pitch van Ocean's 8
Sandra Bullock (Debbie Ocean) en Helena Bonham Carter (Rose)
Sandra Bullock (Debbie Ocean) en Helena Bonham Carter (Rose)
Delen op facebook
Ocean's 8
Nederlandse première: 21-6-2018
Verenigde Staten, 2018, 110 min,
Debbie Ocean, zus van de beroemde meesterkraker Danny Ocean, wil het prestigieuze New York City Met-gala beroven. Ze verzamelt de allerbeste vrouwelijke criminelen bij elkaar om deze klus te klaren.
Ocean's 8 trailer en bijzonderheden
De cast bestaat uit 4 Oscar-winnaars: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway en Matt Damon. Daarnaast werd Helena Bonham Carter genomineerd voor een Oscar.
Aanloop
Anne Hathaway speelde eerder onder andere in Interstellar (2014) en The Dark Knight Rises (2012).
Ocean's 8 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ocean's 8 in de bioscoop

Wil je Ocean's 8 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een volledig vrouwelijke groep meestercriminelen besluit een van de meest prestigieuze gala's van New York te beroven.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de actie-komedie Ocean’s 8.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean's 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.