compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Ocean's 8

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Ocean's 8

Sandra Bullock (Debbie Ocean) en Helena Bonham Carter (Rose)

Sandra Bullock (Debbie Ocean) en Helena Bonham Carter (Rose)

Delen op facebook
Ocean's 8
Nederlandse première: 21-6-2018
Verenigde Staten, 2018, 110 min,

Debbie Ocean, zus van de beroemde meesterkraker Danny Ocean, wil het prestigieuze New York City Met-gala beroven. Ze verzamelt de allerbeste vrouwelijke criminelen bij elkaar om deze klus te klaren.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Ocean's 8 trailer en bijzonderheden

De cast bestaat uit 4 Oscar-winnaars: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway en Matt Damon. Daarnaast werd Helena Bonham Carter genomineerd voor een Oscar.

Trailer van Ocean's 8Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ocean's 8https://i1.ytimg.com/vi/gDaWleVWQXY/hqdefault.jpg2017-12-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Anne Hathaway speelde eerder onder andere in Interstellar (2014) en The Dark Knight Rises (2012).

Ocean's 8 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ocean's 8 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de actie-komedie Ocean’s 8.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean's 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Productiemaatschappij: Chapman/Leonard Studio Equipment, Henry's International Cuisine, Karo Premiere, Panavision, Shade VFX, Smokehouse Pictures, Village Roadshow Pictures, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Nieuws over Ocean's 8