compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Only the Brave

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Only the Brave

Josh Brolin (Eric Marsh)

Josh Brolin (Eric Marsh)

Delen op facebook
Only the Brave
Nederlandse première: 31-5-2018
Verenigde Staten, 2017, 133 min,

In het gortdroge Arizona traint een groep brandweermannen keihard voor het onvermijdelijke: een enorme brand die de Granite Mountains zal verzwelgen. Ze moeten bewijzen dat ze 'hotshots' zijn, de beste brandweereenheid van het land.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Only the Brave trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de ware gebeurtenissen rond de Yarnell Hill-brand in 2013, waarbij 19 'hotshots' het leven lieten. 'Hotshots' zijn binnen de Amerikaanse brandweer de best getrainde brandweermannen, die grote natuurbranden aanpakken.

Trailer van Only the BraveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Only the Bravehttps://i1.ytimg.com/vi/TlqoQ3bI5NY/hqdefault.jpg2018-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Josh Brolin is onder meer bekend van zijn hoofdrol in de Coen Brothers-film No Country for Old Men. Jeff Bridges is het bekendst van zijn hoofdrol als 'The Dude' in The Big Lebowski, ook van de Coen Brothers.

Only the Brave - Bioscopen, Tijden & Tickets

Only the Brave in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Only the Brave zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

In Arizona bereidt een groep brandweermannen zich voor op een enorme brand die het droge land rond de Granite Mountains zal verzwelgen. Ze moeten bewijzen dat ze de allerbeste brandweereenheid van het land zijn. Waargebeurd verhaal met Josh Brolin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen worden zij een van de beste brandbestrijding teams in het land. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh (Josh Brolin) waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Terwijl de meesten van ons voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naar toe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Black Label Media, Colossal Mega Films, Columbia Pictures, Conde Nast Entertainment, Di Bonaventura Pictures, Golden Village Pictures, Odeon, StudioCanal

Cast & Regisseur

Jeff Bridges

Duane Steinbrink
Josh Brolin

Eric Marsh
Miles Teller

Brendan McDonough
James Badge Dale

Jesse Steed
Jennifer Connelly

Amanda Marsh