compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Only the Brave

Only the Brave

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

biografie, drama

Pitch van Only the Brave
Only the Brave: Josh Brolin (Eric Marsh)
Only the Brave: Josh Brolin (Eric Marsh)
Delen op facebook
Only the Brave
Nederlandse première: 31-5-2018
Verenigde Staten, 2017, 133 min,
In het gortdroge Arizona traint een groep brandweermannen keihard voor het onvermijdelijke: een enorme brand die de Granite Mountains zal verzwelgen. Ze moeten bewijzen dat ze 'hotshots' zijn, de beste brandweereenheid van het land.
trailer en bijzonderheden over Only the Brave
De film is gebaseerd op de ware gebeurtenissen rond de Yarnell Hill-brand in 2013, waarbij 19 'hotshots' het leven lieten. 'Hotshots' zijn binnen de Amerikaanse brandweer de best getrainde brandweermannen, die grote natuurbranden aanpakken.
Aanloop van Only the Brave
Josh Brolin is onder meer bekend van zijn hoofdrol in de Coen Brothers-film No Country for Old Men. Jeff Bridges is het bekendst van zijn hoofdrol als 'The Dude' in The Big Lebowski, ook van de Coen Brothers.
BioscoopAgenda van Only the Brave

Only the Brave in de bioscoop

Wil je Only the Brave zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In Arizona bereidt een groep brandweermannen zich voor op een enorme brand die het droge land rond de Granite Mountains zal verzwelgen. Ze moeten bewijzen dat ze de allerbeste brandweereenheid van het land zijn. Waargebeurd verhaal met Josh Brolin.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen worden zij een van de beste brandbestrijding teams in het land. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh (Josh Brolin) waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Terwijl de meesten van ons voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naar toe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.