compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Perdita Durango

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

Een psychotisch crimineel stel ontvoert een willekeurig Amerikaans tienerpaar. De vrouw - Perdita Durango - verkracht de mannelijke gevangene en laat hem toekijken hoe zijn geliefde door de man - Romeo - wordt verkracht. Ze zijn dan van plan om het paar op te offeren in een Santaria-ritueel - een Caraïbische hekserij-cult.
Delen op facebook
Perdita Durango
Mexico, Spanje, Verenigde Staten, 1997, 129 min,

Perdita Durango trailer en bijzonderheden

De film won meerdere prijzen - zoals Beste Actrice en Beste film tijdens het Fantafestival 1998 - wat er voor zorgde dat de film een enorme cult-status kreeg.
Losjes gebaseerd op acties van twee bestaande personen Adolfo Constanzo en Sara Aldrete, als roman-personage was Perdita Durango eerder te zien in Wild at Heart (1990), ook gebaseerd op een roman van Barry Gifford, en toen gespeeld door Isabella Rossellini.
De eerste film dat opviel dat Javier Bardem een handelsmerk aan het maken was van zijn vreemde kapsels.
Er is een Spaanstalige versie waar Bardem zijn eigen teksten inspreekt en Pereze wordt gedubd. Er is ook een Engelstalige versie waar Perez wel in haar eigen stem te horen is en Bardem zijn teksten in het Engels in spreekt.
Voordat het project bij De La Iglesia kwam, zou Madonna de rol spelen van Perdita Durango.

Trailer van Perdita DurangoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Perdita Durangohttps://i1.ytimg.com/vi/-eYKzUqPfnw/hqdefault.jpg2022-02-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Álex de la Iglesia maakte eerder Acción Mutante (1993).
Acteur Javier Bardem was eerder te zien in Huevos de Oro (1993), Jamón, Jamón (1992) en Tacones Lejanos (1991).
Rosie Perez was eerder te zien in Night On Earth (1991) en Do the Right Thing (1989).

Perdita Durango - Bioscopen, Tijden & Tickets

Perdita Durango in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Perdita Durango zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een psychotisch stel ontvoert een willekeurig tienerpaar. De vrouw verkracht de mannelijke gevangene en laat hem toekijken hoe zijn geliefde door de man wordt verkracht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Canal+ España, Instituto Mexicano de Cinematografía (IMCINE), Lolafilms, Mirador Films, Occidental Media Corp., Sociedad General de Televisión (Sogetel), Sogepaq

Cast & Regisseur