compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Red Heat

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Red Heat

Arnold Schwarzenegger (Ivan Danko) en James Belushi (Art Ridzik (as James Belushi))

Arnold Schwarzenegger (Ivan Danko) en James Belushi (Art Ridzik (as James Belushi))

Delen op facebook
Red Heat
Verenigde Staten, 1988, 104 min,

In Red Heat achtervolgt een stoere Russische politieman een Georgische drugsbaron — die zijn partner heeft vermoord en naar de VS is gevlucht. Eenmaal in Chicago wordt hij dwongen samen te werken met een arrogante lokale rechercheur.

Bekijk bij:

Red Heat trailer en bijzonderheden

Arnold Schwarzenegger studeerde drie maanden om het Russisch onder de knie te krijgen en moest afvallen en iets minder gespierd zijn.

Trailer van Red HeatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Red Heathttps://i1.ytimg.com/vi/N1m5nHD7iMk/hqdefault.jpg2020-05-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Walter Hill regisseerde eerder veel succesvolle jaren '80 films als Brewster's Millions (1985), "Streets of Fire" (1984), "48 Hrs." (1982) en The Warriors (1979).
Arnold Schwarzenegger had al een stevige reeks succesvolle films achter de rug zoals The Running Man (1987), Commando (1985), Terminator (1984) en Conan the Barbarian (1982).
Jim Belushi had zich ook al flink in de kijker gespeeld met films als Trading Places (1983), "Salvador" (1986), Jumpin' Jack Flash (1986) en "The Principal" (1987).

Red Heat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Red Heat in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Red Heat zien? Koop of huur de film hier:Een stoere Russische politieman achtervolgt een Georgische drugsbaron die naar de VS is gevlucht. Eenmaal in Chicago wordt hij dwongen samen te werken met een arrogante lokale rechercheur.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Carolco Pictures, Lone Wolf

Cast & Regisseur

Laurence Fishburne

Lt. Stobbs (as Larry Fishburne)
Gina Gershon

Cat Manzetti
James Belushi

Art Ridzik (as James Belushi)
Peter Boyle

Lou Donnelly
Ed O'Ross

Viktor Rostavili
Walter Hill

Regisseur