compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Rifkin's Festival

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Rifkin's Festival

Gina Gershon (Sue) en Wallace Shawn (Mort Rifkin)

Gina Gershon (Sue) en Wallace Shawn (Mort Rifkin)

Delen op facebook
Rifkin's Festival
Nederlandse première: 3-12-2020
Italië, Spanje, Verenigde Staten, 2020, 92 min,

In Rifkin's Festival bezoekt het Amerikaans echtpaar Rifkin het San Sebastian International Film Festival. De charme van die kleine stad in het noorden van Spanje en de glamour van de filmwereld verleiden het koppel al snel. Zij flirt er op los met een briljante Franse filmregisseur, terwijl hij verliefd wordt op een jonge Spaanse schone.

Bekijk bij:

meJane

Rifkin's Festival trailer en bijzonderheden

In deze film zijn veel beroemde favoriete filmscènes van Woody Allen nagemaakt zoals Jules et Jim (1961) van François Truffaut, El Ángel exterminador (1962) van Luis Buñuel, 8 1/2 (1963)" van Federico Fellini en "The Seventh Seal" (1957) van Ingmar Bergman, met name de schaakscène met de dood, de rol ditmaal voor Christoph Waltz.

Trailer van Rifkin's FestivalBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rifkin's Festivalhttps://i1.ytimg.com/vi/1kLbycDE0qo/hqdefault.jpg2020-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De 49ste film van Woody Allen en zijn tweede film die zich afspeelt in Spanje. De film bevat veel typische Woody Allen elementen zoals een belangrijke rol voor een vertelstem, bezoeken aan de psychotherapist, buitenechtelijke escapades en een rol voor Wallace Shawn, die eerder samen werkte met Allen in Manhattan (1979), Radio Days (1987), Shadows And Fog (1991), The Curse of the Jade Scorpion (2001) en Melinda and Melinda (2004).
De rol van de prototypische Allen's sterke vrouw is weggelegd voor Gina Gershon, bekend van Showgirls (1995), Bound (1996) en Killer Joe (2011).

Rifkin's Festival - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rifkin's Festival in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rifkin's Festival zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een Amerikaans echtpaar (Gina Gershow en Wallace Shawn) gaat naar het filmfestival van San Sebastian (Spanje) en raken bedwelmd door de glamour van het evenement.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met absurdistische humor vermengt Woody Allen’s Rifkin's Festival onwerkelijke situaties met verhalen over liefde, hartenzeer en brengt hiermee een liefdevol eerbetoon aan de altijd transformerende kracht van film.

Wanneer een echtpaar het Filmfestival van San Sebastian bezoekt, laat het stel zich meevoeren door de magie van het evenement, de charme van Spanje en de fantasie van de films. Terwijl de echtgenote een affaire heeft met een succesvolle Franse regisseur, wordt de man verliefd op een prachtige Spaanse vrouw uit de streek. Een romantische komedie die met humor de liefde viert.

Productiemaatschappij: Gravier Productions, Mediapro, WildSide

Cast & Regisseur

Nieuws over Rifkin's Festival