compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Ripley's Game

Ripley's Game

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, thriller

Pitch van Ripley's Game
De uiterst intelligente en fijnzinnige Tom Ripley doet samen met zijn partner Reeves goede zaken met de verkoop van vervalste kunstwerken. Reeves blijkt echter niet de geschikte 'partner in crime' en Ripley ziet geen andere mogelijkheid dan Reeves vaarwel te zeggen. Deze zint echter op wraak, spoort Ripley op en stelt hem een nieuwe deal voor. Ripley ziet op zijn beurt de kans schoon om de verschillende problemen tegelijk op te lossen.
Delen op facebook
Ripley's Game
Nederlandse première: 29-5-2003
Groot-Brittannië, Italië, Verenigde Staten, 2002, 110 min,
bijzonderheden over Ripley's Game
Gebaseerd op de geleijknamige roman van Patricia Highsmith. Vervolg op The Talented Mr. Ripley. Malkovich speelt Ripley bijna als een eerbetoon aan Hannibal Lecter: vol ingehouden psychopathie.
Aanloop van Ripley's Game
Liliana Cavani regissserde ook Il portiere di notte (1974). John Malkovich speelde o.a. in The Killing Fields (1984), Dangerous Liaisons (1988), Con Air (1997) en Je Rentre à la Maison (2001).
BioscoopAgenda van Ripley's Game

Ripley's Game in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ripley's Game zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tom Ripley haalt met een grote som geld een man over om een moord te plegen. De situatie loopt uit de hand, waarna de man uit de problemen moet zien te blijven. Met John Malkovich.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen