compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Films > Sherlock Gnomes 3D

Sherlock Gnomes 3D

**1/200
Waardering: 2.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, mysterie, romantiek

Pitch van Sherlock Gnomes 3D
Sherlock Gnomes 3D filmstill
Sherlock Gnomes 3D filmstill
Delen op facebook
Sherlock Gnomes 3D
Nederlandse première: 18-4-2018
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2018, 86 min,
De tuinkabouters Gnomeo and Juliet wonen in een prachtige nieuwe tuin. Als andere tuinversierselen uit de tuin verdwijnen, huren ze de beste speurder uit de tuinkabouterwereld in: Sherlock Gnomes.
trailer en bijzonderheden over Sherlock Gnomes 3D
De originele stem van Sherlock Gnomes is ingesproken door Johnny Depp. Dit is hiermee de derde animatiefilm waarin hij te horen is, na Corpse Bride (2005) en Rango (2011).
Aanloop van Sherlock Gnomes 3D
Regisseur John Stevenson regisseerde eerder de animatiefilm Kung Fu Panda (2008). Dit is de opvolger van Gnomeo and Juliet (2011), die werd geregisseerd door Kelly Asbury.
BioscoopAgenda van Sherlock Gnomes 3D

Sherlock Gnomes 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.