compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Films > Sherlock Gnomes 3D > Detailinformatie

Sherlock Gnomes 3D

**1/200
Waardering: 2.5/5

Detailinformatie over de film Sherlock Gnomes 3D

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, mysterie, romantiek

Meer info voor de echte fans

Met de stem van

Johnny Depp
Johnny Depp
Sherlock Gnomes
Michael Caine
Michael Caine
Lord Redbrick
Maggie Smith
Maggie Smith
Lady Bluebury

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) (presents), Paramount Animation (presents), Paramount Pictures (presents), Rocket Pictures, Spy Kids 4 SPV (animation production)
Synopsis distributeur
Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.