compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Pitch van Solo: A Star Wars Story
Solo: A Star Wars Story filmstill
Solo: A Star Wars Story filmstill
Delen op facebook
Solo: A Star Wars Story
Nederlandse première: 23-5-2018
Verenigde Staten, 2018, 135 min,
Han Solo en Chewbacca reizen door het universum en belanden in allerlei avonturen. Onder andere ontmoeten ze de jonge Lando Calrissian.
trailer en bijzonderheden over Solo: A Star Wars Story
Christian Bale zou aanvankelijk de rol van Han Solo's mentor spelen. Uiteindelijk is dat Woody Harrelson geworden.
Aanloop van Solo: A Star Wars Story
Op zichzelf staande 'space-western', die zich afspeelt voor Star Wars: Episode IV - A New Hope uit 1977.
BioscoopAgenda van Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story in de bioscoop

Wil je Solo: A Star Wars Story zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 17 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Op zichzelf staande space-western, die zich voor de allereerste Star Wars-film uit 1977 afspeelt. Vrijbuiter Han Solo (Alden Ehrenreich) en zijn hulpje Chewbacca verzeilen in allerlei avonturen en ontmoeten onder andere Lando Calrissian (Donald Glover).Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een compleet nieuw avontuur uit een 'galaxy far, far away', dat het verhaal vertelt over het verleden van de iconische smokkelaar, Han Solo en ieders favoriete Wookiee, Chewbacca.

Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een 'galaxy far, far away' in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga… Deze film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en wordt geregisseerd door Ron Howard. De cast bestaat uit Alden Ehrenreich als Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover als Lando Calrissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo als Chewbacca. Onder de crew bevinden zich enkele van Hollywood’s grootste talenten, zoals de voor een Oscar genomineerde Bardford Young (Director of Photography), Chris Dickens (Editor), Dominic Tuohy (SFX Supervisor), Rob Bredow (VFX Supervisor) en Brad Allan (Action Designer).