compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Starkiss

Pitch

Het Great Rayman Circus is een van de vele rondreizende circussen in India. Drie keer per dag worden honderden bezoekers vermaakt met acts met wilde dieren, clowns en acrobaten. Ontroerend en tegelijk schrijnend portret van de harde dagelijkse werkelijkheid achter de glitter en glamour van het Indiase circusleven.
Delen op facebook
Starkiss
Nederlandse première: 13-2-2003
Nederland, 2002, 77 min,

bijzonderheden

Opgesloten in een afzonderlijk compartiment van het circusterrein leven ongeveer 50 meisjes die door hun ouders aan het Great Rayman Circus in India zijn verkocht. De meeste komen uit het nog armere buurland Nepal. De nog vaak piepjonge meisjes vertellen over heimwee, optreden in het circus en hun toekomstverwachtingen.
De titel 'Starkiss' verwijst naar een gevaarlijke act, waarbij meisjes met hun mond aan touwen hangen en zo razendsnel om hun as draaien.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Starkiss - Bioscopen, Tijden & Tickets

Starkiss in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Starkiss zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ontroerend en tegelijk schrijnend portret van de harde dagelijkse werkelijkheid achter de glitter en glamour van het Indiase circusleven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Wilderellfilm

Cast & Regisseur