compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Sweet Dreams

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

In Sweet Dreams overlijdt een Nederlandse suikerplantage-eigenaar, hij laat zijn landgoed in de Indische Oceaan na aan zijn jonge onwettige zoon - het kind van zijn Indonesische dienstmeid.
Delen op facebook
Sweet Dreams
Nederlandse première: 28-9-2023
103 min,

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Sweet Dreams trailer

Trailer van Sweet DreamsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sweet Dreamshttps://i1.ytimg.com/vi/BtfurLbWv8E/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sweet Dreams - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sweet Dreams in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Op een afgelegen Indonesisch eiland, tijdens de nadagen van het koloniale tijdperk, valt de Nederlandse suikerfabrikant Jan (Hans Dagelet) plotseling dood neer voor de ogen van zijn vrouw Agathe (Renée Soutendijk). Hun vervreemde zoon Cornelis (Florian Myjer) en zijn hoogzwangere vrouw Josefien (Lisa Zweerman) arriveren vanuit Nederland om het familiebedrijf over te nemen. Tot ieders ontzetting blijkt Jans concubine Siti (Hayati Aziz) een sleutelrol in zijn testament te vervullen. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. Sweet Dreams combineert meedogenloze satire en een uitbundige esthetiek in een verhaal over de ondergang van het Europese kolonialisme.

Productiemaatschappij: A Private View, Film i Väst, Lemming Film, Plattform Produktion, Tala Media, VPRO, Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep (VPRO)

Nieuws over Sweet Dreams