compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, avontuur, science fiction

Pitch van Terminator: Dark Fate
Linda Hamilton (Sarah Connor) en Arnold Schwarzenegger (The Terminator)
Linda Hamilton (Sarah Connor) en Arnold Schwarzenegger (The Terminator)
Delen op facebook
Terminator: Dark Fate
Nederlandse première: 31-10-2019
China, Verenigde Staten, 2019, 128 min,
In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos, een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z'n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden.
Terminator: Dark Fate trailer en bijzonderheden
In 2017, kondigde James Cameron aan dat de 6de Terminator film de laatste zal zijn in de filmserie.
Aanloop
Regisseur Tim Miller heeft nog niet heel veel films geregisseerd, voorheen regisseerde hij Deadpool (2016). Natalia Reyes, die in de rol van Dani kroop, speelde hiervoor al rollen in onder andere Pájaros de verano (2018) en 'Desterrada' (2014).
Terminator: Dark Fate - Bioscopen, Tijden & Tickets

Terminator: Dark Fate in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos (Natalia Reyes), een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z’n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een "Rev-9") gespeeld door Gabriel Luna, die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace, gespeeld door Mackenzie Davis, een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen. Tijdens een snelle achtervolging door de stad worden ze in hun gevecht geholpen door niemand minder dan Sarah Connor (Linda Hamilton). Sarah jaagt al tientallen jaren op Terminators met behulp van een mysterieuze bron. Wanneer het trio erachter komt dat de onbekende bondgenoot in Texas is, gaan ze op weg, maar de Rev-9 Terminator zet een meedogenloze achtervolging in ... Met de politie, drones en de
douane van zowel de VS als Mexico neemt de actie en intensiteit toe terwijl ze op de vlucht de grens oversteken om Dani en de toekomst van de mensheid te redden.