compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

The Front Runner

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Front Runner

Hugh Jackman (Gary Hart)

Hugh Jackman (Gary Hart)

Delen op facebook
The Front Runner
Nederlandse première: 7-3-2019
Verenigde Staten, 2018, 113 min,

1987. De charismatische senator Gary Hart lijkt de volgende presidentskandidaat te worden voor de Democratische partij, de senator verovert de harten van jonge kiezers en het lijkt alsof alle ogen op hem gericht zijn. Dan ontdekken roddeljournalisten dat hij een verscholen geschiedenis heeft.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

The Front Runner trailer en bijzonderheden

De film is gemaakt met technologie die alleen beschikbaar was in de jaren '80. de film is gebaseerd op het boek All the Truth is Out van Matt Bai. Zowel Gary Hart als Donna Rice hebben beiden altijd ontkent dat de beschuldigingen in 1988 klopten.

Trailer van The Front RunnerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Front Runnerhttps://i1.ytimg.com/vi/4d1aUGNZQus/hqdefault.jpg2018-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jason Reitmen regisseerde eerder Labor Day (2013)
Hugh Jackman speelde ook in Logan (2017)

The Front Runner - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Front Runner in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Front Runner zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Hugh Jackman speelt de charismatische politicus Gary Hart in The Front Runner van regisseur Jason Reitman.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hugh Jackman speelt de charismatische politicus Gary Hart in The Front Runner van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno). De film volgt de opkomst en ondergang van deze senator, die de harten van jonge kiezers veroverde en de favoriet werd om bij de presidentsverkiezingen van 1988 de kandidaat te worden voor de Democraten.

Hugh Jackman speelt de charismatische politicus Gary Hart in The Front Runner van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno). De film volgt de opkomst en ondergang van deze senator, die de harten van jonge kiezers veroverde en de favoriet werd om bij de presidentsverkiezingen van 1988 de kandidaat te worden voor de Democraten. Zijn campagne raakte echter in het slop toen zijn buitenechtelijke relatie met Donna Rice bekend werd. Roddeljournalistiek en politieke journalistiek kwamen elkaar voor het eerst tegen, en Hart moest zich uiteindelijk terugtrekken. Deze gebeurtenissen zouden een grote en blijvende invloed hebben op de Amerikaanse politiek. Vera Farmiga (The Departed, Up in the Air), J.K. Simmons (Whiplash, Juno) en Alfred Molina (Chocolat, Frida) zijn ook in de film te zien.
The Front Runner is geschreven door Matt Bai, Jay Carson & Jason Reitman, en de film is gebaseerd op het boek All the Truth is Out van Matt Bai.
Jason Reitman produceerde de film samen met Helen Estabrook van Right of Way Films en met Aaron L. Gilbert van BRON Studios.

Productiemaatschappij: Bro, Creative Wealth Media Finance (in association with, Right of Way Films

Cast & Regisseur

Hugh Jackman

Gary Hart
Alfred Molina

Ben Bradlee
Vera Farmiga

Lee Hart
J.K. Simmons

Bill Dixon
Joe Chrest

Ira Wyman
Jason Reitman

Regisseur
The Front Runner poster