compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

The Great Wall

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van The Great Wall

Delen op facebook
The Great Wall
Nederlandse première: 2-2-2017
China, Verenigde Staten, 2016, 103 min,

Een elite-eenheid moet in de strijd voor de mensheid gebruik maken van de Chinese Muur om enorme monsters tegen te houden: deze monsters komen iedere zestig jaar terug om de muur over te gaan.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Great Wall trailer en bijzonderheden

Deze film kwam onder vuur te staan na het casten van Matt Damon. De filmmakers zouden de geschiedenis willen 'whitewashen' door blanke acteurs in een Chinese film te casten.

Trailer van The Great WallBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Great Wallhttps://i1.ytimg.com/vi/OtdSQSudPPo/hqdefault.jpg2016-08-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste Engelstalige film van de Chinese regisseur Yimou Zhang. Naast films regisseerde Zhang ook de opening van de Olympische Spelen in 2008.

The Great Wall - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Great Wall in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Atlas Entertainment, China Film Group Corporation (CFGC), Kava Productions, Le Vision Pictures, Legendary East, Legendary Pictures, United International Pictures (UIP), Universal Pictures Home Entertainment (UPHE)

Nieuws over The Great Wall