compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Hitman's Bodyguard

The Hitman's Bodyguard

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, komedie

Pitch van The Hitman's Bodyguard
Delen op facebook
The Hitman's Bodyguard
Nederlandse première: 17-8-2017
Verenigde Staten, 2016, 118 min,
Michael Bryce verliest zijn status als één van de beste bodyguards als zijn cliënt voor zijn ogen wordt vermoord. Daarom kan niet anders dan een klus aannemen van zijn aartsvijand: de beruchte huurmoordenaar Kincaid. Samen moeten ze afreizen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.
The Hitman's Bodyguard trailer en bijzonderheden
Een deel van deze film is in Nederland opgenomen. Er zijn ook Nederlandse acteurs in de film te zien: Barry Atsma, Noortje Herlaar en "Abby Hoes".
Aanloop
De rol van Michael Bryce wordt gespeeld door Ryan Reynolds. Die had een dikke filmhit te pakken met Deadpool.
The Hitman's Bodyguard - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Hitman's Bodyguard in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Hitman's Bodyguard zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Michael Bryce verliest zijn status als één van de beste bodyguards als zijn cliënt wordt vermoord. Daarom kan niet anders dan een klus aannemen van zijn aartsvijand: de huurmoordenaar Kincaid. Deels opgenomen in Amsterdam.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.