compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Last Full Measure

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Last Full Measure

Jeremy Irvine (William H. Pitsenbarger)

Jeremy Irvine (William H. Pitsenbarger)

Delen op facebook
The Last Full Measure
Nederlandse première: 16-7-2020
Verenigde Staten, 2019, 116 min,

In The Last Full Measure onderzoekt Pentagon-ambtenaar Scott Huffman waarom William H. Pitsenbarger Jr. ('Pits') na 32 jaar postuum de Medal of Honor nog niet heeft gekregen. Hij stuit op doofpot rond operatie Abeline. Om gerechtigheid te krijgen voor Pitsenbarger, zijn familie én oorlogskameraden moet hij zijn eigen carrière op het spel zetten.

Bekijk bij:

meJane

The Last Full Measure trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Vietnam-oorlogsheld William H. Pitsenbarger Jr. een veldarts die meer dan zestig Amerikaanse soldaten redde voordat hij zelf om het leven kwam in een van de bloederigste veldslagen van de Vietnamoorlog.
Bij de aftiteling zijn interviews met de echte soldaten die Pitsenbarger hebben gekend.

Trailer van The Last Full MeasureBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Last Full Measurehttps://i1.ytimg.com/vi/6tyWF20cHsQ/hqdefault.jpg2020-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Todd Robinson is vooral bekend van de documentaire "Amargosa" (2000) en van de speelfilm Lonely Hearts (2006). Laatste film van Peter Fonda.
Sebastian Stan is vooral bekend als Bucky in de Captain-America-films, zoals Captain America: The First Avenger (2011) en Avengers: Endgame (2019).

The Last Full Measure - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Last Full Measure in de bioscoop

Wil je The Last Full Measure zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vierendertig jaar na zijn dood ontvangt Airman William H. Pitsenbarger Jr. ('Pits') de hoogste militaire eer van het land voor zijn acties op het slagveld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Last Full Measure is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Vietnam-oorlogsheld William H. Pitsenbarger, een medic die meer dan zestig Amerikaanse soldaten redde voordat hij om het leven kwam in een van de bloederigste veldslagen van de Vietnamoorlog. Tweeëndertig jaar later onderzoekt Scott Huffman, een medewerker van het Pentagon, waarom Pitsenbarger nog steeds niet postuum de Medal of Honor heeft gekregen. Hij ontdekt een samenzwering op hoog niveau en moet zijn carrière op het spel zetten om gerechtigheid te vinden voor Pitsenbarger, zijn familie én oorlogskameraden.

Productiemaatschappij: BCL Finance Group (in association with), Boss Collaboration, Foresight Unlimited, Hero Entertainment Group, HollyGold, Production Capital, Provocator, SC Films Thailand Co, SSS Entertainment

Cast & Regisseur

Samuel L. Jackson

Billy Takoda
Christopher Plummer

Frank Pitsenbarger
Ed Harris

Ray Mott
William Hurt

Tom Tulley
Sebastian Stan

Scott Huffman
Todd Robinson

Regisseur