compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Matrix Resurrections

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van The Matrix Resurrections

Delen op facebook
The Matrix Resurrections
Nederlandse première: 27-1-2022
Verenigde Staten, 2021, 148 min,

In The Matrix Resurrections is Thomas Anderson overtuigd dat er een wereld is van twee realiteiten: één, het dagelijks leven; de ander, wat erachter zit. Om erachter te komen of zijn realiteit een constructie is, om zichzelf echt te kennen, zal Thomas ervoor moeten kiezen om het witte konijn opnieuw te volgen en te ontdekken of er echt een Neo bestaat.

Bekijk bij:

The Matrix Resurrections trailer en bijzonderheden

Productie werd gestaakt tijdens de corona-crisis van 2020, in de maanden maart tot en met juni.
De eerste Matrix-film die gefilmd wordt in de stad waar de stad Edge City op gebaseerd is Chicago, Illinois (VS). Thuis stad van de Wachowski zussen (voorheen broers).

Trailer van The Matrix ResurrectionsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Matrix Resurrectionshttps://i1.ytimg.com/vi/9ix7TUGVYIo/hqdefault.jpg2021-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is vooraf gegaan door The Matrix Revolutions 18 jaar eerder.

The Matrix Resurrections - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Matrix Resurrections in de bioscoop

Wil je The Matrix Resurrections zien? Koop of huur de film hier:Thomas Andersonheeft moeite met de realiteit en vermoedt een tweede realiteit die zich afspeelt in de zogenaamde Matrix. Is het iets dat zijn fantasie heeft geconstrueerd? Om er achter te komen moet hij 'weer het witte konijn volgen',Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Matrix Resurrections van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. In The Matrix Resurrections keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen. En als Thomas, of Neo, iets geleerd heeft, dan is het wel dat keuzevrijheid, ondanks dat het een illusie is, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet natuurlijk al lang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Déj vu.

Productiemaatschappij: NPV Entertainment, Silver Pictures, Village Roadshow Pictures, Warner Bros.

Nieuws over The Matrix Resurrections