compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Misfits

**000
Waardering: 2/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Misfits

Delen op facebook
The Misfits
Nederlandse première: 26-8-2021
Verenigde Staten, 2021, 93 min,

Na een spectaculaire gevangenis uitbraak, wordt de briljante internationaal opererende dief Richard Pace gerekruteerd door een groep onconventionele dieven - The Misfits genaamd. Ze hebben het gemunt op een goud voorraad die onder een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld - eigendom van zakenman Schultz- ligt. Pace doet mee omdat hij een appeltje te schillen heeft met Schultz

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Misfits trailer en bijzonderheden

De zandstorm-scene is tijdens een echte zandstorm gefilmd.

Trailer van The MisfitsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Misfitshttps://i1.ytimg.com/vi/8-a2wPnuxSQ/hqdefault.jpg2021-08-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Renny Harlin regisseerde eerder The Legend of Hercules (2014),Driven (2001), The Long Kiss Goodnight (1996), Cliffhanger (1993) en Die Hard 2 (1990).

The Misfits - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Misfits in de bioscoop

Wil je The Misfits zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

De beroemde crimineel Richard Pace (Pierce Brosnan) wordt gerekruteerd door een groep onconventionele dieven om 'de goudroof van de eeuw' te plegen, maar dit heeft grote gevolgen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Richard Pace (Pierce Brosnan), een briljante internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn gewaagde ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt opgepikt door de Misfits, een bende moderne Robin Hoods onder leiding van de excentrieke en charismatische Ringo (Nick Cannon). De groep overtuigt Pace zich bij hen aan te sluiten om de overval van de eeuw te plegen: miljoenen aan goudstaven stelen die worden bewaard onder een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld.

Productiemaatschappij: FilmGate Productions, K. JAM Media (producer), RNG Entertainment (Producer), The Misfits Project

Cast & Regisseur

Nieuws over The Misfits