compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Power of the Dog

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Power of the Dog

The Power of the Dog filmstill

The Power of the Dog filmstill

Delen op facebook
The Power of the Dog
Nederlandse première: 18-11-2021
Verenigd Koninkrijk, 2021, 128 min,

In The Power of the Dog is het 1925 en de twee broers Burbank zijn rijke boeren in Montana. Bullebak Phil is een echte comboy, die een horde bewonderaars heeft. Wanneer zijn broer terugkeert met zijn nieuwe vrouw Rose, wil Phil haar weg treiteren. Maar dan besluit Phil de zoon van Rose onder zijn hoede te nemen.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Power of the Dog trailer en bijzonderheden

Jesse Plemons en Kirsten Dunst zijn in echt ook een paar en hebben samen twee zonen.
Kirsten Dunst en Benedict Cumberbatch gingen zo op in hun personages dat ze tijdens het filmen niet met elkaar spraken.

Trailer van The Power of the DogBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Power of the Doghttps://i1.ytimg.com/vi/ELvKuuXdfCU/hqdefault.jpg2021-10-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur "Jane Campion maakte eerder de filmhuishits "Bright Star" (2009), "Holy Smoke" (1999), "The Piano" (1993) en "An Angel at My Table" (1990).
Kirsten Dunst speelde eerder in "The Beguiled" (2017), "Melancholia" (2011), "Spider-Man 3" (2007) en "Marie-Antoinette" (2006).

The Power of the Dog - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Power of the Dog in de bioscoop

Wil je The Power of the Dog zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Bullebak rancher Phil Burbank besluit de nieuwe vrouw van zijn broer te kwellen, maar wordt ineens geconfronteerd met de mogelijkheid van liefde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig. Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken, de gemoderniseerde wereld op afstand wordt gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, nog steeds vereerd wordt. Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose (Kirsten Dunst) trouwt, reageert hij op een wrede manier. Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te runeren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

Productiemaatschappij: BBC Films, Brightstar, Max, See-Saw Films

Cast & Regisseur

Nieuws over The Power of the Dog