compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

The Prince

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Prince

The Prince filmstill

The Prince filmstill

Delen op facebook
The Prince
Nederlandse première: 18-9-2014
Verenigde Staten, 2014, 103 min,

Paul leidt een rustig leventje als automonteur. Zijn dochter wordt gekidnapped door een bende en hij keert terug naar New Orleans waar hij zijn criminele verleden achter zich had gelaten. Hij moet samenwerken met zijn oude aartsvijand.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

The Prince trailer en bijzonderheden

Voordat (Brian A Miller) het stuur over nam om (The Prince) te regisseren, zat (John Carpenter) onder andere bekend van (Halloween), (The Thing) en (The Ward) aan boord.

Trailer van The PrinceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Princehttps://i1.ytimg.com/vi/yThlkFFCwjE/hqdefault.jpg2014-08-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In deze film zien we 50 Cent als acteur. Hij werkte eerder met samen met regisseur Brian A Miller in Caught In The Crossfire.

The Prince - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Prince in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Prince zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Paul leidt een rustig leventje als automonteur. Zijn dochter wordt gekidnapped door een bende en hij keert terug naar New Orleans waar hij zijn criminele verleden achter zich had gelaten. Met Bruce Willis en 50 Cent.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aperture Entertainment, Emmett/Furla Films, Grindstone Entertainment Group, IPA Asia Pacific, Italia Film, Oasis Films, Unapix Films

Cast & Regisseur

Nieuws over The Prince