compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Touch

***1/20
Waardering: 3.3/5

Tian mai chuan qi

Pitch

Boeddistische monniken hebben in een tijd van gevaar de Sharira, een voorwerp dat de pure essentie van de Heilige uit hun religie bevat, verstopt. Wanneer acrobate Yin (Michelle Yeoh) op een dag een bijzonder stenen hart krijgt, gaat ze op avontuur uit om te ontdekken wat haar voorouders precies probeerden te beschermen.
Delen op facebook
The Touch
China, Hong Kong, Taiwan, 2002, 103 min,

bijzonderheden

De film had een budget van 20 miljoen dollar, een flink bedrag voor een Hong Kong productie. Gefilmd op prachtige locaties in China, Maleisië en Tibet. In Azië heeft de film al diverse prijzen gewonnen, waaronder die voor beste cinematografie tijdens het Asia Pacific Film Festival en beste co-productie tijdens de Chinese Huabiao Awards.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cameraman Peter Pau (o.a. Bride of Chucky, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Dracula 2000) debuteerde als regisseur met "Misty" (1992). Dit is zijn tweede film. Michelle Yeoh was eerder te zien in Tomorrow Never Dies (1997) en Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000). Ben Chaplin speelde in o.a. The Remains of the Day (1993), The Thin Red Line (1998), Birthday Girl (2001) en Murder by Numbers (2002).

The Touch - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Touch in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Touch zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Acrobate Yin ontdekt wat voorvaderen probeerden geheim te houden. Met Michelle Yeoh.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aruze Corporation, China Film Co-Production Corporation, Han Entertainment, Media Asia, Mythical Films

Cast & Regisseur