compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Total Recall (1990)

***1/20
Waardering: 3.5/5

They stole his mind, now he wants it back.

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Total Recall (1990)

Arnold Schwarzenegger (Douglas Quaid/Hauser) en Sharon Stone (Lori)

Arnold Schwarzenegger (Douglas Quaid/Hauser) en Sharon Stone (Lori)

Delen op facebook
Total Recall (1990)
Nederlandse première: 19-11-2020
Verenigde Staten, 1990, 113 min,

Wanneer een man op virtuele vakantie naar Mars gaat, dwingen onverwachte gebeurtenissen hem ook echt naar de planeet te gaan. Hij raakt verwikkeld in een vrijheidstrijd, maar wat is werkelijkheid als je je geheugen niet meer kunt vertrouwen...

Bekijk bij:

Total Recall (1990) trailer en bijzonderheden

Patrick Swayze zou oorspronkelijk de rol van Quaid spelen, maar producent Dino DeLaurentiis ging failliet. Toen Arnold Schwarzenegger dit hoorde, overtuigde hij Carolco (die hij nog kende van Red Heat) om het script voor hem te kopen. Paul Verhoeven verving Bruce Beresford als regisseur.
In 2020 wordt een Ultra High Definition 4K-restauratie uitgebracht, vanaf het originele 35mm-negatief, met extra aandacht aan de continuïteit van de special effects.

Trailer van Total Recall (1990)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Total Recall (1990)https://i1.ytimg.com/vi/zB4zCaEPmus/hqdefault.jpg2020-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

RoboCop betekende Verhoevens definitieve doorbraak bij het internationale publiek en bevestigde zijn reputatie als regisseur in Hollywood. Dit is zijn tweede Amerikaanse film. Hij maakte hierna o.a. ook Basic Instinct en Starship Troopers.

Total Recall (1990) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Total Recall (1990) in de bioscoop

Wil je Total Recall (1990) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer een man op virtuele vakantie naar Mars gaat, dwingen onverwachte gebeurtenissen hem ook echt naar de planeet te gaan. Op de mijnkolonie raakt hij verwikkeld in een vrijheidstrijd...Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

“Ik heb net de 4K-presentatie van mijn film gezien en het is absoluut geweldig wat Studiocanal en het restauratieteam hebben gedaan. Je ziet zoveel details dat het driedimensionaal lijkt. Bravo!" (Paul Verhoeven)

In Paul Verhoevens sciencefictionspektakel krijgt bouwvakker Doug Quaid (Arnold Schwarzenegger) nieuwe herinneringen in zijn brein geïmplanteerd. Nu te zien in de nieuwe Ultra High Definition 4K-restauratie, ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de film. Met Sharon Stone en Michael Ironside. Oscar voor Visual Effects. “Ik heb net de 4K-presentatie van mijn film gezien en het is absoluut geweldig wat Studiocanal en het restauratieteam hebben gedaan. Je ziet zoveel details dat het driedimensionaal lijkt. Bravo!" (Paul Verhoeven).

Productiemaatschappij: Carolco Pictures, TriStar Pictures

Cast & Regisseur

Arnold Schwarzenegger

Douglas Quaid/Hauser
Ronny Cox

Vilos Cohaagen
Marshall Bell

George/Kuato

Nieuws over Total Recall (1990)