compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > True Lies

True Lies

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, komedie, romantiek, thriller

Pitch van True Lies
Harry Tasker is een geheim agent die 's avonds de brave huisman speelt. Zijn vrouw Helen weet niets van de echte werkzaamheden van haar man en vindt hem maar een saaie vertegenwoordiger. Na vijftien jaar krijgt Helen genoeg van haar gewone leventje en stort zich in het avontuur. Harry moet alle zeilen bijzetten om z'n huwelijk te redden en ondertussen ook nog zien af te af te rekenen met Arabische terroristen die over kernwapens beschikken.
Delen op facebook
True Lies
Nederlandse première: 2002
Verenigde Staten, 1994, 141 min,
bijzonderheden over True Lies
In 'True Lies' is overkill tot stijlmiddel verheven. De grote kracht is de vette knipoog, en die is ruimschoots aanwezig.
Aanloop van True Lies
James Cameron regisseerde hiervoor o.a. ook The Terminator (1984), Aliens (1986), The Abyss (1989) en Terminator 2: Judgment Day (1991).
BioscoopAgenda van True Lies

True Lies in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je True Lies zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 6 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een geheimagent moet zijn huwelijk zien te redden en ondertussen afrekenen met Arabische terroristen. Met Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen