compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Curse of La Llorona > Detailinformatie

The Curse of La Llorona

***1/20
Waardering: 3.5/5

Detailinformatie over de film The Curse of La Llorona

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGrof taalgebruikAngst

horror, mysterie, thriller

Meer info voor de echte fans

Met

Linda Cardellini
Linda Cardellini
Anna Tate-Garcia
Raymond Cruz
Raymond Cruz
Rafael Olvera
Patricia Velasquez
Patricia Velasquez
Patricia Alvarez
Marisol Ramirez
Marisol Ramirez
La Llorona
Paul Rodriguez (I)
Paul Rodriguez (I)
Officer Claro
Sean Patrick Thomas
Sean Patrick Thomas
Detective Cooper
Sophia Santi
Sophia Santi
Bocanegra / Female customer
Tony Amendola
Tony Amendola
Father Perez

Ook met

Roman Christou (Chris), Irene Keng (Donna), Jaynee-Lynne Kinchen (Samantha), Aiden Lewandowski (Tomas), DeLaRosa Rivera (David Garcia), Andrew Tinpo Lee (ER Doctor), Jaydan Valdivia (Diego)

Production
design

Kostuums

Productie-
maatschap-
pijen

Atomic Monster, New Line Cinema
Synopsis distributeur
La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.

La Llorona De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Die zijn dodelijk en iedereen die ’s nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd. La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen, om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en haar methoden angstaanjagender. In het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt La Llorona de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal medewerker, samen met haar eigen kleine kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagend bovennatuurlijke wereld. Hun enige hoop om de wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in de handen van een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.