compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU

Le Fidèle

***1/20
Waardering: 3.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Le Fidèle

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, misdaad

Wil je Le Fidèle zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als de mysterieuze Gino en autocoureur Bibi elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Het geheim dat Gigi met zich meedraagt zorgt ervoor dat hun liefde steeds verder op de proef wordt gesteld. Van de regisseur van The Drop.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De enige bedreiging voor de romance tussen de dief Gino (Matthias Schoenaerts) en autocoureur Bénédicte (Adèle Exarchopoulos), is de verleiding om zijn volgende overval te plegen in de nieuwe crime-thriller van regisseur Michaël R. Roskam (Rundskop, The Drop).

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de veelbelovende autocoureur Bénédicte “Bibi' Delhany. Passionele, onvoorwaardelijke liefde. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Het soort geheim dat levensbedreigend kan zijn, voor hen beiden en voor iedereen om hen heen. Gigi en Bibi zullen tegen noodlot, rede en eigen zwaktes moeten vechten om hun liefde te redden. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?