compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Les valseuses

***1/20
Waardering: 3.5/5

Going Places

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Les valseuses

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatie

drama, komedie

Wil je Les valseuses zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee criminelen laten een spoor van vernielingen na, driftig op zoek naar bevrediging van hun lusten en de verstoring van de Franse burgerorde. Ze ontmoeten Marie-Ange, die het duo bemoederd.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In Les valseuses braken Gérard Depardieu en Patrick Dewaere door als brutale criminelen, die Frankrijk afschuimen op zoek naar vertier, en zich vermaken met diefstal en beroving, mishandeling en aanranding.

Bertrand Bliers bekendste film is een toonbeeld van de 'vrijheid blijheid'-moraal van de jaren zeventig, toen alles kon en niets moest (behalve seks). Isabelle Huppert is in de ontregelende zedenkomedie te zien als vrijgevochten tiener, in een van haar eerste rollen. In Les valseuses braken Ge?rard Depardieu en Patrick Dewaere door als brutale criminelen, die Frankrijk afschuimen op zoek naar vertier, en zich vermaken met diefstal en beroving, mishandeling en aanranding. Provocatie, terreur en misogynie zijn de anarchistische antihelden niet vreemd, getuige de voortdurende vernedering van het meisje van lichte zeden gespeeld door Miou-Miou. Na een teder me?nage-a?-trois met een eenzame vrouw, een ex-gevangene (Jeanne Moreau) lijken de jongens volwassener geworden.