compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Deep End > Meningen
The Deep End

Meningen over de film The Deep End

Recensies van The Deep End

Geef ook je mening over The Deep End

1 Mening over The Deep End

Vergruizer6
Vergruizer6
7-11-2001

"Herenliefde brengt mama in lastig parket"
Gezien in: Cinecitta, Tilburg d.d. 6-11-2001

Bijzondere film deze week in de sneak ondanks het feit dat ik bij deze film een beetje het idee had naar een of andere TV-film te kijken toch blijven zitten. Helaas zat er weinig verrassing in en wordt er een beetje moeizaam naar een einde toegewerkt.

The Deep End is een echte CDA film. Het gezin staat voorop en mama doet ook alles om te zorgen dat de kinder vrij en blij kunnen opgroeien.
Helaas neigt de 17-jarige zoon naar intimiteit met het eigen geslacht en hij kiest daar een 30 jarige nachtclub eigenaar voor uit. Mama gaat de boel even regelen maar dat pakt verkeerd uit loverboy besluit de zoon thuis maar even op te zoeken en door slecht onderhoud van het hekwerk op de steiger valt hij jammerlijk in een anker.
Mama is een echte vroege vogel en vindt tijdens haar ochtend wandeling het lijk en brengt dat vervolgens naar de andere kant van het meer. Goed aan het randje zodat het lijk zeker snel gevonden zal worden. Nog even een keer terug want hij heeft zijn autosleutels nog in zijn zak.

Goed de zaak lijkt geregeld echter nu blijkt dat een stel handige harries besloten hebben om de liefdesdaad tussen de twee heren op video te vereeuwigen. Dat gaat geld kosten. Het geld is er dus niet, gelukkig krijgt een van de handige harries een zwak voor mama, die dus minder mag gaan betalen. De andere handige harry is het daar niet mee eens. Dus deze wordt vermoord door de andere handige Harry. Vervolgens wordt het lijk afgevoerd. Normaal gebeurd dit door een auto het ravijn in te rijden en er zelf uit te stappen en het lijk te laten sturen. In dit geval blijven zowel de dode als de levende handige Harry zitten. Helaas gaat dit mis en zijn ze dus allebei dood.

Het gezin leefde nog lang en gelukkig, maar er moest wel eerst flink gejankt worden. Kortom eigenlijk een zeer matige film.

Waardering:  **1/200