compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 28-3 t/m 3-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Pathé Trakteert 1 miljoen maal

Pathé Trakteert 1 miljoen maal

De Pathé Trakteert-actie heeft de afgelopen twee weken meer dan 1 miljoen kijkers getrokken. De VOD-dienst Pathé Thuis doet samen met Pathé bioscopen sinds 6 april elke dag een film cadeau. Met nog één week te gaan lijkt F*ck de liefde het populairst.

F*ck de liefde populairst bij Pathé Trakteert

F*ck de liefde populairst bij Pathé Trakteert

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het gaat in totaal om 23 films die cadeau worden gedaan tussen maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april 2020. Alle denkbare genres komen met de actie aan bod, zoals Rambo: Last Blood, Huisvrouwen bestaan niet, Hacksaw Ridge en The Room. De volgende films waren het populairst en werden het vaakst bekeken:


  1. F*ck de liefde
  2. Braven
  3. Home Again



In de komende dagen worden er nog negen films aangeboden, waarvan de titels de ochtend zelf pas bekend worden gemaakt op social media. Pathé Thuis licht alvast een tipje van de sluier op: een van de films die de komende dagen wordt aangeboden is Superbad, een hilarische coming-of-age-film met onder andere Jonah Hill en Michael Cera.

Iedere ochtend om 09:00 deelt Pathé Thuis via de social kanalen een unieke code die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is voor de desbetreffende film. Kijkers kunnen de bioscoopervaring nog verder thuis nabootsen door de unieke Pathé Popcornbak (zie bijlage) zelf uit te printen en in elkaar te vouwen. Pathé heeft het design hiervan voor haar fans beschikbaar gemaakt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.