compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU

Arimpara

A Story That Begins at the End

Pitch

Krishnanunni is de afstammeling van een rijke familie, wier vermogen langzaam afgebrokkeld is. Het leven gaat voortvarend, totdat zijn vrouw Suma een zwarte moedervlek onder zijn lip ontdekt. Ze overtuigt haar man om het weg te laten halen. Krishnanunni maakt een medicijn, maar het lijkt de groei niet te stoppen, het blijft zelfs doorgroeien...
Delen op facebook
Arimpara
India, Japan, 2003, 90 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op het korte verhaal van O.V. Vijayan.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Murali Nair is het nieuwe gezicht in de Indiase filmindustrie. Hij beleefde een debuut waar elke filmmaker van droomt. Met zijn eerste korte speelfilm "Marana Simhasanam" (Throne of Death, 1999) won hij de Camera d’Or Honour in Cannes voor beste debuutfilm, en vervolgens nog zes andere internationale prijzen. Door het succes kreeg Murali vele aanbiedingen van grote filmmaatschappijen, maar hij weigerde deze allemaal. Hij maakt alleen televisieseries voor het Engelse Channel 5 om zo geld te verdienen voor zijn eigen projecten.

Arimpara - Bioscopen, Tijden & Tickets

Arimpara in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Arimpara zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Flying Elephant Films Ltd., National Film Development Corporation of India (NF, NHK