compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Ava

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Ava

Delen op facebook
Ava
Nederlandse première: 30-7-2020
Verenigde Staten, 2020, 97 min,

Ava reist de wereld rond als huurmoordenaar gespecialiseerd in hooggeplaatste hits. Als een klus gevaarlijk misgaat, moet ze vechten voor haar eigen overleving.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Ava trailer en bijzonderheden

Regisseur Matthew Newton die het scenario ook schreef, moest vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld aftreden als regisseur.
Oorspronkelijk zou de film Eve, heetten maar de studio besloot na de opnames om de personage te hernoemen naar Ava, wat veel extra audio opnamen van de cast nodig maakten.
Tijdens de opnames was Jessica Chastain de smaakmaker door dansfeestjes te organiseren voor de film-crew.

Trailer van AvaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Avahttps://i1.ytimg.com/vi/hC-FTf0lK4k/hqdefault.jpg2020-07-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tate Taylor — ook bekend als acteur — regisseerde eerder "Pretty Ugly People" (2008), The Help (2011) en Ma (2019), waarmee hij een zeer uitgebreide portfolio aan genres liet zien.
Jessica Chastain hoort inmiddels tot de elite van Hollywood, met kassuccessen als "Zero Dark" (2012), Interstellar (2014) en Molly's Game (2017) op haar naam.

Ava - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ava in de bioscoop

Wil je Ava zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Ava reist de wereld rond als huurmoordenaar gespecialiseerd in hooggeplaatste hits. Als een klus gevaarlijk misgaat, moet ze vechten voor haar eigen overleving.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar achter haar rug om heeft het hoofd van de geheime dienst een aanslag op haar voorbereid om alle sporen te wissen. Ava moet nu niet alleen zichzelf, maar ook haar familie in leven zien te houden.

Productiemaatschappij: Freckle Films, Voltage Pictures

Nieuws over Ava