compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

Baby Blue

***1/20
Waardering: 3.3/5

Als je grootste angst werkelijkheid wordt.

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

Peter en Marian de Vries krijgen nieuwe buren: de Amerikaanse fotograaf Ron en zijn veel jongere vriendin Laura. Er ontwikkelt zich een romance tussen Peter en Laura. Ze verzinnen een plan om een nieuw leven op te bouwen, maar willen eerst een verzekingsclaim van 2 miljoen dollar opstrijken.
Delen op facebook
Baby Blue
Nederlandse première: 25-1-2001
Nederland, 2001, 119 min,

bijzonderheden

Als genre betekent 'Baby Blue' een breuk met Van Goghs vorige films. Het is een film noir, die je steeds op het verkeerde been zet. De film had een budget van zes miljoen gulden, een luxe die Van Gogh, die gewend is om bij de productie van zijn films elk dubbeltje om te draaien, niet eerder meemaakte.

Aanloop

Theo van Gogh regisseerde eerder ook Een Dagje naar het Strand (1984), Terug naar Oegstgeest (1987), Loos (1989), Vals licht (1993), 06 (1994), Blind Date (1996) en De Pijnbank (1998).

Recensies van Baby Blue

Baby Blue - Bioscopen, Tijden & Tickets

Baby Blue in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Baby Blue zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Body Heat-achtige film overeen man die er met zijn Amerikaanse buurvrouw vandoor wil gaan, maar eerst nog 2 miljoen dollar wil incasseren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Shooting Star Filmcompany BV

Cast & Regisseur