compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Bad Boys For Life

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Bad Boys For Life

Will Smith (Detective Mike Lowrey) en Martin Lawrence (Detective Marcus Burnett)

Will Smith (Detective Mike Lowrey) en Martin Lawrence (Detective Marcus Burnett)

Delen op facebook
Bad Boys For Life
Nederlandse première: 23-1-2020
Verenigde Staten, 2020, 124 min,

De Bad Boys zijn weer samen voor een laatste rit. Om de meedogenloze Armando Armas, de leider van een drugskartel in Miami, te verslaan, moeten Marcus en Mike lid worden van een nieuw eliteteam, dat door de politie van Miami is opgericht, genaamd AMMO.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Bad Boys For Life trailer en bijzonderheden

De film werd voor het eerst aangekondigd in 2013 door Martin Lawrence, tijdens een interview met Conan O'Brien. Ook is deze Bad Boys film de eerste die niet wordt geregisseerd door Michael Bay.

Trailer van Bad Boys For LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bad Boys For Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/PBMmBM8-I-Y/hqdefault.jpg2019-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Will Smith (Detective Mike Lowrey) en Martin Lawrence (Detective Marcus Burnett) spelen de hoofdrol in de film. Will Smith, bekend van talloze films en series zoals 'The Fresh Prince of Bel-Air', speelde voorheen in onder andere Gemini Man (2019), Men in Black (1997) en The Karate Kid (2010). Martin Lawrence is ook zeker niet nieuw in het vak. Hij speelde voorheen rollen in Big Momma's House (2000) en Life (1999).

Verder heeft de film een paar andere bekende namen tussen de castleden zitten. Zo speelt Joe Pantoliano, bekend van zijn rol als Cypher in The Matrix (1999) en Eddie Moscone in Midnight Run (1988), de rol van Captain Howard. Ook hebben Vanessa Hudgens, bekend van haar rol als Gabriella Montez High School Musical (2006) en Charles Melton, bekend van zijn rol als Reggie in Netflix-serie 'Riverdale' en The Sun Is Also a Star (2019), een rol in de film.

De film is het Hollywood-debuut van de Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah die eerder Black (2015), Patser (2018) en de korte film Broeders (2011) maakten.

Onze recensie ****0

Will Smith (als Mike Lowery)in Bad Boys For Life © 2020 CTMG Inc All Rights Reserved

Bad Boys Bloedtransfusie werkt

„One last time”, nog één laatste keer, „we ride together, we die together” wordt er meerdere malen gezegd door Mike Lowrey en Marcus Burnett In BAD BOYS FOR LIFE, maar alles wijst erop dat dit een 'reboot' is. ...lees de volledige recensie

Bad Boys For Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bad Boys For Life in de bioscoop

Wil je Bad Boys For Life zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Bad Boys zijn weer samen voor een laatste rit. Om de meedogenloze Armando Armas, de leider van een drugskartel in Miami, te verslaan, moeten Marcus en Mike lid worden van een nieuw eliteteam, dat door de politie van Miami is opgericht, genaamd AMMO.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. 
Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders)??Verder met o.a.: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Productiemaatschappij: 2.0 Entertainment (in association with), Columbia Pictures, Jerry Bruckheimer Films, Overbrook Entertainment, Platinum Dunes (in association with)

Cast & Regisseur

Will Smith

Detective Mike Lowrey
Martin Lawrence

Detective Marcus Burnett
Joe Pantoliano

Captain Howard
Jay Amor

Rodrigo Peña
Adil El Arbi

Regisseur
Bilall Fallah

Regisseur
Bad Boys For Life poster

Nieuws over Bad Boys For Life