compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Black Swan

Black Swan

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldSeksAngst

Pitch van Black Swan

Mila Kunis (Lilly)

Mila Kunis (Lilly)

Delen op facebook
Black Swan
Nederlandse première: 3-2-2011
Verenigde Staten, 2010, 103 min,
Black Swan volgt een ambitieuze ballerina op weg naar de top. Als Nina, gespeeld door Natalie Portman, wordt gecast als de witte zwaan in het Zwanenmeer, ontstaat er een rivaliteit tussen haar en de andere dansers.

Black Swan trailer en bijzonderheden

Natalie Portman ontwrichtte een rib tijdens de opnames. Door het lage budget van de film was er geen medisch personeel aanwezig. Portman vond dat ze beter konden bezuinigen op haar trailer dan op medisch personeel. De volgende dag was haar trailer dan ook verdwenen.
Trailer van Black SwanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Black Swanhttps://i1.ytimg.com/vi/5jaI1XOB-bs/hqdefault.jpg2011-02-03

Aanloop

Black Swan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Black Swan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox Netherlands, Cross Creek Pictures, Fox Searchlight Pictures, Phoenix Pictures, Protozoa Pictures, Twentieth Century Fox C.I.S., Twentieth Century Fox Film Corporation

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Nieuws over Black Swan