compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Mila Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis: films, nieuws

 

Biografie van Mila Kunis

Mila Markovna Kunis werd geboren in het voormalig Russische Kiev (nu Oekraïne). Op haar zevende verhuisde haar familie naar Los Angeles. Al op haar negende nam ze acteerlessen in Beverly Hills, waar ze haar eerste en huidige manager, Susan Curtis, ontmoet.

Na enkele advertentiecampagnes wordt ze gecast in een aflevering van de soapserie Days of Our Lives. Kort daarna krijgt ze rolletjes in de films "Santa with Muscles" en "Honey, We Shrunk Ourselves".

In 1998 breekt Kunis door dankzij haar rol als de 16-jarige Jackie Burkhart in de televisieserie "That '70s Show". De 14-jarige Kunis loog over haar leeftijd om de rol te krijgen. De producent had een minimum leeftijd van 18 jaar gesteld, maar Mila wist hem toch te overtuigen. Een jaar later verleent ze ook haar stem aan het personage Meg in de animatieserie "Family Guy".

Na de beëindiging van That '70 Show richt Kunis zich meer op haar filmcarrière. Ze is te zien in Moving McAllister, Forgetting Sarah Marshall en de verfilming van de video game Max Payne.

Trivia over Mila Kunis

Ze is fan van het online spel World of Warcraft

Fan van Aerosmith. Ze was ook te zien in de music video van 'Jaded'

Heeft zes jaar een relatie gehad met Macaulay Culkin

Ze heeft een blauw oog en een bruin oog.

Mila Kunis In het nieuws

'Nee'

Array

24-8-2015 Ted was in 2012 een groot succes en ook recensenten waren enthousiast over de eerste lange film van Family Guy bedenker Seth MacFarlane. Een vervolg lag dan ook in de lijn der verwachtingen. Kan Ted 2 zijn voorganger evenaren? Nee.

(c) Warner Bros

Speelweek 6: nieuw in de bioscoop

Array

4-2-2015 Een topweek, zo kunnen we de komende speelweek wel noemen! Er komen maar liefst tien nieuwe films uit en het zijn zeker niet de minsten! De film van de week is Inherent Vice.

TV-tip: Friends With Benefits, 20:30 op NET5

Array

4-6-2014 Dylan en Jamie zijn goed bevriend, maar niet verliefd en dan besluiten zij dat een beetje seks moet kunnen. Ze komen er echter al snel dat seks en liefde moeilijk te scheiden valt. Ze proberen alle clichés te vermijden en moeten uit zien te vinden wat ze voor elkaar voelen. Friends with Benefits met Justin Timberlake en Mila Kunis.

Still uit Catching Fire (c) Independent Films

MTV Movie Awards naar The Hunger Games

Array

14-4-2014 The Hunger Games: Catching Fire is de grote winnaar van de MTV Movie Awards. De film won niet alleen de award voor beste film maar ook Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson kregen de prijs voor beste actrice en beste acteur.

Speelweek 11: deze week in première

Array

13-3-2013 Deze week hebben we een zeer mooie en uitgebreide releaselijst voor je. Er komen acht nieuwe films uit. De film van de week is Oz: The Great and Powerful.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Mila Kunis Feiten

acteur, producent, stemacteur
Geboren 14-10-1983
Mila Kunis wordt bekend dankzij haar rol in de komedieserie That '70s Show. Ze verleent daarnaast haar stem aan het personage Meg in Family Guy. Vanaf 2006 speelt zich in diverse films waaronder Forgetting Sarah Marshall en Max Payne.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

199 films in Amsterdam deze week

199 films in Amsterdam deze week199 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl