compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Carlito's Way

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Carlito's Way

Sean Penn (Kleinfeld) en Al Pacino (Carlito)

Sean Penn (Kleinfeld) en Al Pacino (Carlito)

Delen op facebook
Carlito's Way
Verenigde Staten, 1993, 144 min,

In Carlito's Way belooft een ex-gedetineerde weg te blijven van zijn vroegere drugshandel, maar wordt terug in de criminele wereld gezogen door zijn verleden. Hij hoopt genoeg geld te verdienen — om weg te komen uit New York — doo een nachtclub te runnen en hernieuwt een affaire met een danseres.

Bekijk bij:

Carlito's Way trailer en bijzonderheden

Al Pacino en Penelope Ann Miller raakten romantisch betrokken bij het filmen. Miller sprak in interviews in het openbaar over hun romance. Maar Pacino had op dat moment een relatie met Lyndall Hobbs. Pacino woonde de première van de film bij met Hobbs en vermeed Miller volledig.

Trailer van Carlito's WayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Carlito's Wayhttps://i1.ytimg.com/vi/FbXrkKmCTok/hqdefault.jpg2020-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Brian De Palma werd aan het begin van zijn carrière vaak vergeleken met Alfred Hitchcock door zijn films Dressed to Kill (1980), Blow Out (1981) en Body Double (1984). Zijn eerdere samenwerking met Al Pacino Scarface (1983), maakte van hem een gangster-regisseur met als hoogtepunt The Untouchables (1987).
Al Pacino was eigenlijk al een gearriveerde acteur als hij de filmset betreed, met uiteenlopende filmtitels als Serpico (1973), Scarface (1983), "Frankie and Johnny" (1991) en Scent Of A Woman (1992).
Sean Penn was vooral bekend als de ex van mega popster Madonna, ondanks zijn filmsuccessen in The Falcon and the Snowman (1985), "Shanghai Surprise" (1986) en Colors (1988).

Carlito's Way - Bioscopen, Tijden & Tickets

Carlito's Way in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bregman/Baer Productions, Epic Productions (present), Universal Pictures (present)

Cast & Regisseur