compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Celibaat

Pitch van Celibaat

Celibaat filmstill

Celibaat filmstill

Delen op facebook
Celibaat
Nederlandse première: 28-9-2019
Nederland, 2019, 70 min,

Al op jonge leeftijd kozen de Kruisheren van Sint Agatha, het oudste nog bewoonde klooster van Nederland, voor een celibatair leven. De anders zo gesloten gemeenschap, stelt zich langzaam open.

Bekijk bij:

Cinemember

Celibaat trailer en bijzonderheden

De documentaire is oorspronkelijk begonnen als onderdeel van een serie voor het Omroep Brabant tv-programma Goud van Brabant. De beelden die vertoond werden bezorgden de overste van de klooster kritiek over de openhartigheid.

In verstilde observaties en interviews over verlangens, worstelingen, twijfels en eenzaamheid, schetst de film een kwetsbaar en eerlijk beeld van mannen die voor een celibatair leven kozen.

Een zomer lang woonde Jongbloed voor het maken van deze film bij de Kruisheren van Sint Agatha, nabij Cuijk, Noord-Brabant.

Trailer van CelibaatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Celibaathttps://i1.ytimg.com/vi/3zbR5bUAQFU/hqdefault.jpg2019-09-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Daan Jongbloed maakte eerder de prijswinnende documentaire Boer Peer (2017), over een 97-jarige teruggetrokken boer die nog leefde alsof de tijd 100 jaar stil had gestaan. Hij volgde de boer voor ongeveer acht jaar.

Celibaat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Celibaat in de bioscoop

Wil je Celibaat zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Al op jonge leeftijd kozen de Kruisheren van Sint Agatha (Nederland) voor een celibatair leven. De anders zo gesloten gemeenschap, stelt zich langzaam open.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur