compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Dalva (EN subtitles)

Love According to Dalva

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Dalva (EN subtitles)

Dalva (EN subtitles) filmstill

Dalva (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Dalva (EN subtitles)
Nederlandse première: 4-5-2023
België, Frankrijk, 2022, 87 min,

In Dalva wordt de 12 jarige Dalva - die zich kleedt en leeft als een vrouw - uit haar huis gehaald. Eerst stomverbaasd ontmoet ze later Jayden, een maatschappelijk werker, en Samia, een tiener met een opvliegend karakter. Voor Dalva lijkt een nieuw leven te beginnen.

Dalva (EN subtitles) trailer

Trailer van Dalva (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dalva (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/6IAtn9Ue3bg/hqdefault.jpg2023-05-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dalva (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dalva (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dalva (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Dalva is 12 wordt uit haar huis gehaald. Ze ontmoet Jayden, een maatschappelijk werker, en Samia, een tiener met een opvliegend karakter.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Verpletterende debuutfilm over de twaalfjarige Dalva die moet leren dat de liefde die ze met haar vader deelde niet was wat ze dacht.

Dalva woont alleen met haar vader. Tot de politie hun huis op een avond binnenvalt, en haar onder jeugdbescherming plaatst. Dalva is niet zoals andere twaalfjarige meisjes. Ze gedraagt en kleedt zich als een volwassen vrouw, en snapt totaal niet waarom ze zo ruw van haar vader werd weggerukt. Met hulp van haar kamergenoot Samia en haar begeleiders in de opvang zal Dalva moeten leren om weer kind te worden. Gaandeweg begint ze dankzij hen te begrijpen dat de liefde die ze met haar vader deelde niet was wat ze dacht, en dat ze een heel ander trauma te verwerken heeft dan de plotselinge breuk. Dalva is het verpletterende regiedebuut van Emmanuelle Nicot, die na de wereldpremière in Cannes alom geprezen werd voor de subtiele en oprechte manier waarop ze een zeer shockerend onderwerp heeft verfilmd.

Productiemaatschappij: Hélicotronc

Nieuws over Dalva (EN subtitles)