compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Downsizing

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Downsizing

Kristen Wiig (Audrey Safranek) en Matt Damon (Paul Safranek)

Kristen Wiig (Audrey Safranek) en Matt Damon (Paul Safranek)

Delen op facebook
Downsizing
Nederlandse première: 25-1-2018
Noorwegen, Verenigde Staten, 2017, 135 min,

In de nabije toekomst is het mogelijk je tot 13 centimeter te laten krimpen, om zo de nadelige gevolgen van overbevolking tegen te gaan. Paul Safranek kiest voor deze optie, omdat hij denkt dat hij gekrompen een veel beter leven kan hebben.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Downsizing trailer en bijzonderheden

Regisseur Alexander Payne is al sinds 2009 bezig met deze film, maar zette het project opzij voor The Descendants en Nebraska.

Trailer van DownsizingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Downsizinghttps://i1.ytimg.com/vi/Ywmenp8gtH4/hqdefault.jpg2017-09-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alexander Payne is onder andere bekend van de wijn-roadmovie Sideways. Matt Damon speelde eerder in The Martian en Good Will Hunting en Christoph Waltz is onder andere bekend als SS-officier Hans Landa in de Quentin Tarantino-film Inglourious Basterds.
Dit is overigens niet de eerste science fiction over krimpende mensen. Het beroemdste voorbeeld is The Incredible Shrinking Man uit 1957, waarin een man door blootstelling aan chemicaliën langzaam steeds meer krimpt.

Downsizing - Bioscopen, Tijden & Tickets

Downsizing in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Downsizing zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In een toekomst waarin je jezelf tot een lengte van 13 centimeter kunt laten krimpen, kiest Paul Safranek (Matt Damon) voor deze optie. Hij denkt dat hij hierdoor een veel beter leven kan krijgen, omdat hij dan veel minder van alles nodig heeft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter.

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen. In de hoop op een beter leven besluiten de alledaagse Paul Safranek (Matt Damon) en zijn vrouw Audrey (Kristen Wiig) hun gestreste bestaan in Omaha achter zich te laten om zich klein en fijn te vestigen in een nieuwe miniatuurgemeenschap - een beslissing die tot levensveranderende avonturen leidt.

Productiemaatschappij: Ad Hominem Enterprises, Annapurna Pictures, Paramount Pictures

Cast & Regisseur

Matt Damon

Paul Safranek
Christoph Waltz

Dusan Mirkovic
Hong Chau

Ngoc Lan Tran
Udo Kier

Konrad
Kristen Wiig

Audrey Safranek

Nieuws over Downsizing