compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Fête de Famille

**1/200
Waardering: 2.8/5

Happy Birthday

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Fête de Famille

Delen op facebook
Fête de Famille
Nederlandse première: 24-10-2019
België, Frankrijk, 2019, 110 min,

Het verjaardagsfeest van een moeder wordt onderbroken door haar meest onvoorspelbare dochter.

Bekijk bij:

Cinemember

Fête de Famille trailer en bijzonderheden

Fête de Famille is genomineerd voor 'Beste Film' bij Jaeger - LeCoultre Best Film Award.

Trailer van Fête de FamilleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fête de Famillehttps://i1.ytimg.com/vi/esonn0YQZaQ/hqdefault.jpg2019-08-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Catherine Deneuve (Andréa) speelde eerder al in talloze films waaronder Saint Laurent (2014) en 'Mauvaises Herbes' (2018). Ook de andere acteurs uit de film zoals Emmanuelle Bercot die de rol van Claire op zich nam, kon je hiervoor al zien in 'L'heure de la sortie' (2018) en Mon roi (2015).

Fête de Famille - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fête de Famille in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fête de Famille zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Het verjaardagsfeest van een moeder wordt onderbroken door haar meest onvoorspelbare dochter.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een familiereünie ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van de ‘mater familias’ verloopt anders dan verwacht. Andrea (Catherine Deneuve) heeft namelijk geen rekening gehouden met de komst van haar oudste dochter, Claire, die vier jaar eerder met de noorderzon is vertrokken. Ze wordt warm onthaald, maar Claire voelt zich door haar familie tekort gedaan en is vastbesloten te krijgen wat haar toekomt. Het duurt dan ook niet lang voor het feest ontaard in een chaos. Fête de Famille is een komedie van de Franse regisseur Cédric Kahn (La Prière) met Catherine Deneuve, Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne en Cédric Kahn zelf.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre National de la Cinématographie (CNC) (in pa, Ciné+ (participation), Cinécap 2 (in association with), Cinémage 13 (in association with), Cinéventure 4 (in association with), COF, Cofinova 15 (in association with), Conseil Départemental de Lot-et-Garonne (support), France 2 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Le Pacte (participation), Les Films du Worso, Région Nouvelle-Aquitaine (support), Scope Pictures (co-production), Tropdebonheur Productions (co-production)

Cast & Regisseur