compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts Marathon

****1/2
Waardering: 4.5/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Fantastic Beasts Marathon

Jude Law (Albus Dumbledore), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoe Kravitz (Leta Lestrange), Callum Turner (Theseus Scamander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Eddie Redmayne (Newt Scamander), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Dan Fogler (Jacob Kowalski) en Alison Sudol (Queenie Goldstein)

Jude Law (Albus Dumbledore), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoe Kravitz (Leta Lestrange), Callum Turner (Theseus Scamander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Eddie Redmayne (Newt Scamander), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Dan Fogler (Jacob Kowalski) en Alison Sudol (Queenie Goldstein)

Delen op facebook
Fantastic Beasts Marathon
Nederlandse première: 14-11-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 134 min,

Fans van J.K. Rowling opgelet! Dit jaar kan je naar een marathonvoorstelling met Fantastic Beasts and Where to Find Them en het nieuwe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald achter elkaar!

Fantastic Beasts Marathon trailer en bijzonderheden

Dit is het tweede deel uit de vijfdelige oeuvre van J.K. Rowling genaamd Wizarding World.

Trailer van Fantastic Beasts MarathonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fantastic Beasts Marathonhttps://i1.ytimg.com/vi/9KjjBAK8Yqg/hqdefault.jpg2018-11-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rowling tekent wederom voor het scenario. David Yates die de eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them verfilmde, alsook de laatste vier Harry Potters, is wederom van de partij.

Fantastic Beasts Marathon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fantastic Beasts Marathon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fantastic Beasts Marathon zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fans van J.K. Rowling opgelet! Dit jaar kan je naar een marathonvoorstelling met Fantastic Beasts and Where to Find Them en het nieuwe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald achter elkaar!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Productiemaatschappij: Heyday Films, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Johnny Depp

Gellert Grindelwald
Jude Law

Albus Dumbledore
Eddie Redmayne

Newt Scamander
Zoe Kravitz

Leta Lestrange
Ezra Miller

Credence Barebone
Katherine Waterston

Tina Goldstein
David Yates

Regisseur

Nieuws over Fantastic Beasts Marathon