compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts Marathon

****1/2
Waardering: 4.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk Fantastic Beasts Marathon

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

avontuur, familiefilm, fantasy

Wil je Fantastic Beasts Marathon zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fans van J.K. Rowling opgelet! Dit jaar kan je naar een marathonvoorstelling met Fantastic Beasts and Where to Find Them en het nieuwe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald achter elkaar!Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.