compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts Marathon

****1/2
Waardering: 4.5/5

Meningen over Fantastic Beasts Marathon

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

avontuur, familiefilm, fantasy

Fantastic Beasts Marathon filmstill
Geef ook je mening over Fantastic Beasts Marathon
1 Mening over Fantastic Beasts Marathon
Leo123
Leo123
28-11-2018

"Somberheid troef"
Gezien in: Pathé Tuschinski, Amsterdam d.d. 27-11-2018

Een somber scenario, met slechts een paar (vrolijke) lichtpuntjes, maar fantastische fotografie. Niet echt een kinderfilm.

Waardering:  ****0

Synopsis distributeur
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.