compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Flux Gourmet

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Flux Gourmet

Asa Butterfield (Billy Rubin), Fatma Mohamed (Elle di Elle) en Ariane Labed (Lamina Propria)

Asa Butterfield (Billy Rubin), Fatma Mohamed (Elle di Elle) en Ariane Labed (Lamina Propria)

Delen op facebook
Flux Gourmet
Nederlandse première: 12-1-2023
Hongarije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2022, 111 min,

In Flux Gourmet breekt er een machtsstrijd uit in een instituut die voeding en muziek combineert, in de bizarre wereld waar muzikanten nummers creëren met behulp van eetgeluiden en waar darmproblemen eindigen in prachtige ouvertures.

Bekijk bij:

Flux Gourmet trailer en bijzonderheden

De film won tweemaal de prijs voor beste Sound Design tijdens de British Independent Film Awards 2022 en het FANCINE Festival de Cine Fantastico de la Universidad de Malaga 2022.

Trailer van Flux GourmetBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Flux Gourmethttps://i1.ytimg.com/vi/ItQopgGibH8/hqdefault.jpg2022-10-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Peter Strickland - een succesvolle festivalsregisseur - maakt vaker films die zich afspelen in een afgezonderde werelden zoals in In Fabric (2018), The Duke of Burgundy (2014), Berberian Sound Studio (2012) en Katalin Varga (2009).
Acteur Asa Butterfield is vooral bekend van de tv-serie 'Sex Education' (2019-2021) en was eerder te zien in Greed (2019), Then Came You (2018), The Space Between Us (2016), Hugo (2011) en Nanny McPhee and the Big Bang (2010).
Actrice Gwendoline Christie is bekend van de tv-series 'Game of Thrones' en 'Wednesday' en was eerder te zien onder meer in In Fabric (2018), Welcome to Marwen (2018), Star Wars: The Last Jedi (2017), Absolutely Fabulous: The Movie (2016), Star Wars: The Force Awakens (2015) en The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

Flux Gourmet - Bioscopen, Tijden & Tickets

Flux Gourmet in de bioscoop

Wil je Flux Gourmet zien? Koop of huur de film hier:In een instituut gewijd aan culinaire en muziekprestaties, is een collectief verwikkeld in machtsstrijd, artistieke vendetta's en gastro-intestinale stoornissen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Welkom in het Sonic Catering Institute, een plek voor experimentele voeding en geluidsvoorstellingen. In Flux Gourmet neemt regisseur Peter Strickland (In Fabric, 2018) je mee in een bizarre wereld waar muzikanten nummers creëren met behulp van knisperend spek en druipend eigeel, en waar darmproblemen tot auditieve meesterwerken kunnen leiden. De leden van het instituut zijn verwikkeld in een machtsstrijd en hebben te maken met steeds verder ontaardende optredens en de bizarre orgieën terwijl de grenzen tussen ernst en satire vervagen. Met Asa Butterfield (Sex Education) en Gwendoline Christie (Wednesday).

Productiemaatschappij: Bankside Films, Head Gear Films, IFC Films, Lunapark Pictures, Metrol Technology, Red Breast Productions

Cast & Regisseur

Asa Butterfield

Billy Rubin
Ariane Labed

Lamina Propria
Fatma Mohamed

Elle di Elle
Paolo Bafico

Police Force
Flux Gourmet poster